Air France introduce o aplicatie mobila pentru prezentarea rezultatelor testului COVID-19

  • Air France anunţă lansarea aplicaţiei „ICC AOKpass”, dezvoltată de MedAire şi SOS internaţional.
  • ICC AOKpass este o aplicaţie disponibilă pe smartphone-uri şi care permite pasagerilor să înregistreze în siguranţă rezultatele testului COVID-19 efectuat într-un laborator partener.
217 afișări
Imaginea articolului Air France introduce o aplicatie mobila pentru prezentarea rezultatelor testului COVID-19

Odată ajunşi la aeroport, pasagerii prezintă rezultatele testului de pe telefonul mobil, în locul unui test printat pe hârtie. ICC AOKpass verifică dacă testul prezentat este valid şi respectă reglementările ţării de destinaţie, printr-o reţea securizată care foloseşte tehnologia blockchain.

Perioada testării acestei soluţii digitale va începe pe 11 martie 2021 şi va dura patru săptămâni, cu sprijinul Aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Testul va fi efectuat pe toate zborurile Air France din Paris-CDG către Pointe-à-Pitre (Guadelupa) şi Fort-de-France (Martinica). Acesta va fi realizat în mod voluntar, pentru a testa funcţionalitatea aplicaţiei în timp real şi pentru a afla opiniile pasagerilor referitoare la aplicaţia mobilă. Air France va împărtăşi acest feedback celorlalte companii din alianţa Skyteam, care testează în prezent diverse soluţii pentru digitalizarea documentelor de sănătate, în legatura cu COVID-19.

În plus faţă de testarea aplicaţiei ICC AOKpass, Air France depune toate eforturile pentru a fi de ajutor pasagerilor săi şi pentru a-i informa în timp real despre evoluţia formalităţilor de călătorie. În acest sens, pasagerii au la dispoziţie un website dedicat pe airfrance.traveldoc.aero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici