Armata israeliană susţine că doi lideri Hamas au fost ucişi în Gaza

  • Doi lideri Hamas au fost ucişi în Gaza de militarii israelieni.
  • Anunţul a fost făcut de armata israeliană IDF.
  • Potrivit acesteia, cei doi au fost omorâţi în weekend.
281 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană susţine că doi lideri Hamas au fost ucişi în Gaza

Armata israeliană susţine că doi lideri Hamas au fost ucişi în Gaza

Doi lideri Hamas însărcinaţi cu conducerea luptătorilor au fost ucişi în timpul unor atacuri aeriene în Gaza, au anunţat luni Forţele de Apărare Israelului IDF, potrivit CNN.

Cei doi sunt Zaher Huli şi Rami Khalil Faki, ambii din aripa militară a Hamas, a adăugat IDF.

Israelienii susţin că Zaher „şi-a valorificat poziţia pentru a stimula legăturile cu alţi terorişti Hamas şi pentru a promova atacuri teroriste”.

„Rami Khalil Faki a comandat terorişti înarmaţi care au efectuat atacuri împotriva trupelor IDF. Adjunctul său şi încă patru agenţi terorişti Hamas au fost eliminaţi împreună cu el”, a precizat armata.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici