Atac armat în oraşul american Milwaukee. Preşedintele Donald Trump anunţă că cinci oameni au fost ucişi

  • Un individ înarmat a deschis focul în apropierea complexului Molson Coors din oraşul american Milwaukee.
  • Preşedintele SUA Donald Trump anunţă că cinci oameni au fost ucişi în timpul atacului armat.
  • Primarul oraşului susţine că şi suspectul a fost ucis.
3668 afișări
Imaginea articolului Atac armat în oraşul american Milwaukee. Preşedintele Donald Trump anunţă că cinci oameni au fost ucişi

Sursa foto: Profimedia

UPDATE ora 01.10 Donald Trump: Cinci oameni au murit în urma atacului armat din Milwaukee

Cinci oameni au fost ucişi în timpul unui atac armat petrecut la sediul Molson Coors din oraşul american Milwaukee, compania fiind unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, a anunţat preşedintele Donald Trump, potrivit The Guardian.

Primarul oraşului, Tom Barrett, a spus iniţial că au fost „mai mulţi morţi” în urma atacului armat de miercuri, dar nu a oferit un număr exact al victimelor. Poliţia din Milwaukee a declarat că numărul persoanelor ucise nu a fost confirmat încă.

„Este o zi îngrozitoare pentru angajaţii de aici. O zi cumplită pentru oricine afectat de această situaţie”, a spus primarul jurnaliştilor.

Preşedintele Donald Trump a afirmat mai apoi, în timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, că atacul armat a „curmat vieţile a cinci oameni”.

Poliţiştii au fost alertaţi, miercuri, cu privire la un „incident critic” care avea loc în apropierea sediului companiei Molson Coors din zona de nord-vest a oraşului Milwaukee. Autorităţile nu au oferit încă detalii despre atacator sau despre modul în care s-a desfăşurat atacul.

Atac armat în Milwaukee. Primele informaţii

Primarul din Milwaukee, Tom Barrett, a vorbit cu jurnaliştii despre incident şi a confirmat că „mai multe persoane” au fost ucise miercuri. La faţa locului au rămăs poliţiştii şi anchetatorii.

„Mai mulţi oameni au murit, cred că şi atacatorul”, a declarat Barrett. „A avut loc un atac armat cumplit. Este o zi îngrozitoare pentru toţi angajaţii complexului”, a adăugat primarul.

Directorul general al Molson Coors este, la ora transmiterii acestei ştiri, în drum spre Milwaukee de la o conferinţă care avea loc în Texas, potrivit unei surse apropiate companiei.

CEO-ul Gavin Hattersley participa la conferinţă atunci când a anunţat brusc că trebuie să plece.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici