Bărbat reţinut după tentativa de asasinat asupra lui Trump. Ce postări făcea suspectul pe reţelele de socializare

  • Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost reţinut duminică în legătură cu posibila tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump în Florida.
  • El este un constructor independent de locuinţe la preţuri accesibile din Hawaii, scrie CNN.
Urmărește
1305 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut după tentativa de asasinat asupra lui Trump. Ce postări făcea suspectul pe reţelele de socializare

Sursa foto: Ryan Routh / Facebook

Bărbatul posta pe reţelele de socializare cu privire la politică şi la evenimentele curente, criticându-l uneori pe fostul preşedinte.

Ryan Wesley Routh, pe care autorităţile îl suspectează că plănuia să îl atace pe fostul preşedinte în timp ce acesta juca golf, a postat comentarii pe un cont X legat de el făcând referire la tentativa de asasinat asupra lui Trump din iulie.

Routh i-a etichetat pe preşedintele Joe Biden şi pe vicepreşedintele Kamala Harris, în postări separate, încurajându-i să îi viziteze pe cei răniţi la miting.

„Tu şi Biden ar trebui să-i vizitaţi pe răniţii din spital de la mitingul lui Trump şi să participaţi la funeraliile pompierului ucis. Trump nu va face niciodată nimic pentru ei”, a scris el într-o postare adresată lui Harris.

Într-o postare din aprilie pe X, etichetând contul de preşedinte al lui Biden, el a scris că echipa lui Biden ar trebui să fie: „numită ceva de genul KADAF. Păstraţi America democratică şi liberă. Cea a lui Trumps ar trebui să fie MASA ... să-i facă pe americani sclavi din nou stăpâni. DEMOCRAŢIA este pe buletinul de vot şi nu putem pierde”.

De asemenea, Ryan Wesley Routh, el şi-a exprimat sprijinul puternic pentru Ucraina în zeci de postări pe X în 2022, spunând că este dispus să moară în luptă şi că „trebuie să ardem Kremlinul până la temelii”.

„Sunt dispus să zbor la Cracovia şi să merg la graniţa Ucrainei pentru a mă oferi voluntar, pentru a lupta şi pentru a muri... Pot fi un exemplu că trebuie să învingem”, a spus Routh într-o postare pe X în martie 2022.

Routh şi-a folosit apoi contul personal de Facebook anul trecut pentru a încuraja străinii să lupte în război. El a încercat să înroleze recruţi afgani într-o avalanşă de postări, începând din octombrie 2023, prezentându-se ca o legătură neoficială pentru guvernul ucrainean.

„Soldaţi afgani - Ucraina este oarecum interesată de 3.000 de soldaţi, aşa că am nevoie ca fiecare soldat care are paşaport să-mi trimită o copie a paşaportului său pentru a-l trimite în Ucraina”, a scris el într-o astfel de postare, care a fost publicată în engleză şi paşto (limbă vorbită în special în Afganistan)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici