Biden s-a vindecat de COVID şi îşi continuă atribuţiile de Preşedinte. Mâine va ţine primul discurs după retragerea din cursa prezidenţială

  • Joe Biden s-a vindecat de COVID, potrivit unui comunicat al medicilor săi.
  • Testul rapid antigen BINAX a ieşit negativ.
  • Biden nu a avut febră sau probleme pulmonare.
Urmărește
297 afișări
Imaginea articolului Biden s-a vindecat de COVID şi îşi continuă atribuţiile de Preşedinte. Mâine va ţine primul discurs după retragerea din cursa prezidenţială

Biden s-a vindecat de COVID şi îşi continuă atribuţiile de Preşedinte. Mâine va ţine primul discurs după retragerea din cursa prezidenţială

Joe Biden a scăpat de COVID, potrivit unui comunicat emis de medicii săi. Biden se întoarce la Casa Albă, după ce şi-a petrecut timpul în Delaware.

Biden nu a prezentat simptome grave de febră sau alte probleme pulmonare, se arată în comunicat, iar pulsul său a fost stabil.

Biden a stat izolat în locuinţa sa din Delaware, de unde şi-a anunţat şi retragerea din cursa prezidenţială.

Mâine, la ora 03:00 dimineaţa, ora României, Biden va ţine primul său discurs din Biroul Oval.

Între timp, Kamala Harris îşi ia în serios oportunitatea de a fi nominalizata Partidului Democrat şi continuă campania în state cheie. Astăzi, Kamala ţine primul miting în Milwaukee, Wisconsin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici