Continentul care a raportat primul deces cauzat de COVID-19 după mai bine de o lună

  • Victoria, al doilea cel mai populat stat din Australia, a anunţat ieri că un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit din cauza COVID-19
  • Este primul deces cauzat de coronavirus în Australia după mai bine de o lună
4750 afișări
Imaginea articolului Continentul care a raportat primul deces cauzat de COVID-19 după mai bine de o lună

Sursă foto: Profimedia

Victoria, al doilea cel mai populat stat din Australia, a anunţat ieri că un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit din cauza COVID-19, acesta fiind primul deces generat de coronavirus raportat pe continent după mai bine de o lună, scrie Reuters. 
 
Pentru a opta zi la rând, în statul Victoria s-a înregistrat o creştere de două cifre a cazurilor de îmbolnăvire. 
 
Concret, au fost raportate 20 de noi cazuri de îmbolnăvire, ceea ce conduce la un total de 1.900 cazuri de infectare în această zonă. 
 
„Dacă urmează şi alte cazuri, atunci creşte riscul de deces sau de internare la terapie intensive”, a declarat Brett Sutton, coordonatorul sistemului sanitar din Victoria. 
 
Autorităţile din Australia se tem ca nu cumva să fie vorba de un al doilea val al pandemiei. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici