Coreea de Nord trimite din nou baloane pline de gunoi peste graniţa cu Coreea de Sud

  • Coreea de Nord trimite din nou baloane pline de gunoi şi excremente peste graniţa cu Coreea de Sud.
  • Autorităţile au îndemnat populaţia să nu atingă resturile.
  • Zilele trecute, zeci de astfel de baloane au trecut graniţa.
1288 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord trimite din nou baloane pline de gunoi peste graniţa cu Coreea de Sud

Coreea de Nord trimite din nou baloane pline de gunoi peste graniţa cu Coreea de Sud

Coreea de Nord a lansat mai multe baloane care transportă gunoi peste graniţa de sud, a anunţat armata sud-coreeană, potrivit Reuters.

Zilele trecute, Coreea de Nord a lansat cel puţin 200 de baloane cu gunoaie peste graniţă, ca răzbunare pentru pliantele de propagandă trimise din sud.

Armata din Coreea de Sud a cerut publicului să nu atingă baloanele şi să anunţe autorităţilor, potrivit unui comunicat publicat sâmbătă de Yonhap.

Armata din Coreea de Sud a mai transmis că operaţiunea lansată de Coreea de Nord reprezintă o „încălcare clară a dreptului internaţional”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici