Disney va închide cel puţin 60 de magazine din America de Nord şi se mută în online

  • Disney va închide cel puţin 60 de magazine din America de Nord şi se va concentra pe comerţul electronic.
  • Compania evaluează, de asemenea, o reducere semnificativă a magazinelor din Europa.
117 afișări
Imaginea articolului Disney va închide cel puţin 60 de magazine din America de Nord şi se mută în online

Walt Disney Co va închide cel puţin 60 de magazine în America de Nord anul acesta, reprezentând aproximativ 20% din magazinele sale din întreaga lume, deoarece îşi reînnoieşte platformele de cumpărături digitale pentru a se concentra pe comerţul electronic, scrie Reuters.

Compania de media şi divertisment evaluează, de asemenea, o reducere semnificativă a magazinelor din Europa, a spus un purtător de cuvânt, adăugând că locaţiile din Japonia şi China nu vor fi afectate.

Disney operează în prezent aproximativ 300 de magazine Disney în întreaga lume.

Compania nu a spus câţi oameni îşi vor pierde locul de muncă ca urmare a închiderilor.

Consumatorii s-au orientat spre cumpărături pe internet, în pandemie.

„În timp ce comportamentul consumatorului s-a orientat spre cumpărături online, pandemia globală a schimbat şi aşteptările consumatorilor”, a declarat Stephanie Young, preşedintele diviziei produselor de consum şi jocurilor Disney.

Disney vrea să-şi dezvolte platforma de vânzări „shopDisney" şi să o integreze mai bine în aplicaţiile mobile ale parcurilor sale de distracţii.

„Intenţionăm să creem o experienţă de comerţ electronic mai flexibilă şi interconectată, care să ofere consumatorilor acces uşor la produse unice şi de înaltă calitate în toate francizele noastre”, a spus Young.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici