Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban în Florida

Viktor Orban intenţionează să zboare joi la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, a declarat pentru Guardian o sursă apropiată premierului maghiar, care încearcă să negocieze un acord de pace în Ucraina fără a consulta alte naţiuni UE sau administraţia Biden.

Urmărește
668 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban în Florida

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban în Florida

Viktor Orban a înfuriat cea mai mare parte a NATO întâlnindu-se cu Putin şi Xi, evitându-l în acelaşi timp pe Biden, în timp ce încearcă să negocieze o soluţie pentru războiul din Ucraina.

Joi, premierul ungar intenţionează să zboare la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, a declarat pentru Guardian o sursă apropiată lui Orban, care încearcă să negocieze un acord de pace fără a consulta alte naţiuni UE sau administraţia Biden.

În schimb, el l-a evitat efectiv pe Joe Biden la summitul NATO din această săptămână şi nu a solicitat o întâlnire bilaterală cu preşedintele SUA, potrivit a trei surse familiare cu pregătirile pentru summit.

Premierul ungar a încercat în linişte să negocieze o soluţie la războiul din Ucraina, având în vedere o realegere a lui Trump. Avansul lui Trump în sondajele prezidenţiale a fost consolidat de prestaţia lamentabilă a lui Biden la dezbateri şi de întrebările privind acuitatea sa mentală şi vârsta.

Orban, care s-a întâlnit şi cu Volodimir Zelenski la Kiev la începutul acestei luni, a încercat să determine Ucraina şi Rusia să se aşeze la masa negocierilor directe, discuţii pe care Zelenski le-a exclus în trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici