Donald Trump va fi audiat de FBI în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

Donald Trump a acceptat să fie audiat de FBI în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat de la mitingul din Pennsylvania de la începutul acestei luni.

Urmărește
633 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va fi audiat de FBI în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

Donald Trump va fi audiat de FBI în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

Într-o convorbire telefonică cu reporterii BBC, FBI nu a dat o dată pentru audiere, dar a declarat că va fi „o audiere standard cu victimele pe care o facem pentru orice altă victimă a unei infracţiuni”.

„Vrem să obţinem perspectiva lui asupra a ceea ce a observat”, a declarat agentul special FBI Kevin Rojek.

În ciuda faptului că au analizat un munte de dovezi, anchetatorii nu au reuşit încă să stabilească un motiv care să explice de ce Thomas Matthew Crooks a deschis focul pe 13 iulie.

Între timp, mesaje text publicate recent au dezvăluit că tânărul de 20 de ani a fost reperat de o echipă Swat locală cu mai mult de 90 de minute înainte de atentat, mult mai devreme decât se credea anterior.

Mesajele obţinute de New York Times şi ABC News se vor adăuga la lista problemelor de securitate care au precedat tentativa de asasinat împotriva fostului preşedinte.

Luni, FBI a declarat că anchetatorii cred că Crooks avea o „planificare atentă” înainte de mitingul din 13 iulie şi a depus „eforturi semnificative” pentru a-şi ascunde activităţile.

Această planificare - care a inclus şase achiziţii de componente pentru dispozitive explozive - a fost realizată într-un mod care ar fi „ridicat semnificativ suspiciunile părinţilor săi”, a declarat Rojek.

Au fost lansate mai multe anchete cu privire la ceea ce nu a mers bine în securizarea terenului Butler Fair Show pe 13 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici