Emmanuel Macron promite investiţii "masive" în sistemul medical din Franţa

  • Emmanuel Macron promite investiţii "masive" în sistemul medical din Franţa
  • Preşedintele Franţei: "Voi aplica un plan masiv de investiţii şi revalorizare a tuturor profesiilor medicale"
  • În Franţa se înregistrează 25.583 de cazuri de coronavirus şi 1.333 de decese
521 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron promite investiţii "masive" în sistemul medical din Franţa

Emmanuel Macron promite investiţii "masive" în sistemul medical din Franţa

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a promis, miercuri seară, aplicarea unui plan de investiţii "masive" în sistemul medical după încheierea epidemiei de coronavirus, soldată până acum cu 1.333 de morţi pe teritoriul Franţei.

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a anunţat miercuri seară un plan "masiv" de investiţii în sistemul medical, la finalul epidemiei de coronavirus, informează cotidianul Le Figaro.

După terminarea actualei epidemii, "voi aplica un plan masiv de investiţii şi revalorizare a tuturor profesiilor medicale", a declarat Emmanuel Macron în cursul unei vizite în Spitalul militar din Mulhouse.

"Voi fi la dispoziţia tuturor celor cărora le datorăm recunoştinţă şi respect. Reacţia va fi profundă şi durabilă", a spus Macron.

Preşedintele Franţei a cerut unitate politică în "războiul" antiepidemic, criticând factorii care generează disensiuni.

"Trebuie să avem o singură obsesie, de a fi uniţi. Atunci când este un război, se implică toată lumea în mod unitar", a subliniat Emmanuel Macron, criticând politicienii "care vor să fractureze ţara".

În Franţa se înregistrează 25.583 de cazuri de coronavirus şi 1.333 de decese, conform bilanţului realizat de Universitatea Johns Hopkins din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici