Epidemie de ciumă în Madagascar. Cel puţin 30 de persoane, decedate

Organizaţiile umanitare şi-au intensificat măsurile de combatere a unei epidemii de ciumă în Madagascar, în urma căreia cel puţin 30 de persoane au decedat, informează The Independent.

1580 afișări
Imaginea articolului Epidemie de ciumă în Madagascar. Cel puţin 30 de persoane, decedate

Epidemie de ciumă în Madagascar. Cel puţin 30 de persoane, decedate

Crucea Roşie a mobilizat 700 de voluntari pe insulă, în timp ce Organizaţia mondială a sănătăţii a furnizat 1,2 milioane de doze de antibiotice.

Autorităţile au interzis adunările mari de oameni pentru a evita ca mai mulţi oameni să se infecteze.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, până acum cel puţin 231 de persoane au fost infectate şi cel puţin 33 de persoane au decedat.

Majoritatea a fost infectată cu ciumă pneumonică, cea mai letală formă a bolii ce se transmite de la o persoană la alta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici