Eva Kaili a fost demisă din funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Eva Kaili a fost demisă din funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. „Nu vrem ca numele Parlamentului European să fie pătat de persoane suspectate de corupţie”, arată eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan.

632 afișări
Imaginea articolului Eva Kaili a fost demisă din funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Eva Kaili a fost demisă din funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

„Tocmai am votat, în plenul Parlamentului European, demiterea Evei Kaili, suspectată de fapte de corupţie, din funcţia de vicepreşedintă a Parlamentului”, scrie pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan.

El arată că a fost un vot „aproape în unanimitate”: 625 pentru, 2 abţineri şi doar un vot împotrivă.

„Nu vrem ca numele Parlamentului European să fie pătat de persoane suspectate de corupţie. Majoritatea covârşitoare a colegilor din Parlament muncesc sincer, corect şi nu acceptăm ca munca noastră să fie afectată de cei care acţionează incorect”, încheie Mureşan.

Procurorii belgieni au găsit peste un milion de euro în trei locuri folosite de suspecţii în dosarul de corupţie care o vizează, printre alţii, pe vicepreşedinta Parlamentului European, Eva Kaili.

Kaili a fost arestată vineri seara la Bruxelles de poliţia care investighează presupusele activităţi de lobby ale gazdei Cupei Mondiale, Qatar, în Parlamentul European, potrivid Daily Mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici