George Clooney o susţine pe Harris şi îl laudă pe Biden pentru „salvarea democraţiei”

Starul hollywoodian George Clooney, unul dintre primii activişti democraţi care l-au îndemnat pe Joe Biden să nu mai candideze, şi-a anunţat marţi sprijinul pentru Kamala Harris. A salutat, în acelaşi timp, retragerea lui Biden.

Urmărește
219 afișări
Imaginea articolului George Clooney o susţine pe Harris şi îl laudă pe Biden pentru „salvarea democraţiei”

George Clooney o susţine pe Harris şi îl laudă pe Biden pentru „salvarea democraţiei”

„Preşedintele Biden a arătat ce este adevăratul leadership. El salvează democraţia încă o dată. Suntem cu toţii foarte încântaţi să facem tot ce putem pentru a o susţine pe vicepreşedinta Harris în demersul ei istoric”, a afirmat Clooney într-o declaraţie pentru CNN.

Un important fundraiser pentru candidaţii democraţi şi un vechi susţinător al lui Biden, Clooney a rupt rândurile în urmă cu două săptămâni, cerându-i deschis preşedintelui în vârstă de 81 de ani să cedeze locul unui candidat mai tânăr, astfel încât partidul să aibă o şansă mai mare de a-l învinge pe Donald Trump în noiembrie.

„Îl iubesc pe Joe Biden”, a scris Clooney în The New York Times: „Îl consider un prieten şi cred în el... Dar singura bătălie pe care nu o poate câştiga este lupta împotriva timpului”.

Cu Biden în fruntea listei, a spus laureatul premiului Oscar, democraţii „nu vor câştiga în noiembrie”, vor pierde controlul asupra Senatului şi nu vor obţine o majoritate în Camera Reprezentanţilor.

Biden a anunţat duminică brusc că părăseşte cursa şi şi-a susţinut vicepreşedintele. Harris a obţinut rapid un sprijin covârşitor din partea liderilor de partid şi a adunat o cantitate uriaşă de donaţii din partea alegătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici