- Home
- Externe
- VIŞEGRAD, (21.09.2017, 20:19)
- Andrei Ionascu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Grupul de la Vişegrad cere noi reglementări UE pentru a preveni standardele duble privind alimentele
Statele din Grupul de la Vişegrad, printre care şi România, consideră că sunt necesare noi reglementări la nivelul Uniunii Europene pentru a elimina standardele duble privind produsele alimentare, se arată într-o declaraţie comună a miniştrilor Agriculturii din V4, relatează agenţia MTI.
Urmărește
268 afișări
Grupul de la Vişegrad cere noi reglementări UE pentru a preveni standardele duble privind alimentele
Ministrul ungar al Agriculturii, Sandor Fazekas, a declarat că, mulţumită eforturilor coordonate din partea Grupului de la Vişegrad, "chiar şi conducerea Comisiei Europene a recunoscut că practica de a produce diferite alimente sub aceeaşi etichetă reprezintă o problemă în Europa".
"Acest lucru este inacceptabil, iar consumatorii din Ungaria sau din alte ţări din Europa Centrală şi de Est nu merită mai puţină carne în alimentele lor decât consumatorii din ţările Europei Occidentale", a spus Fazekas.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ursula von der Leyen s-a îmbolnăvit de pneumonie „în formă severă”
-
Ministerul Energiei: Liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale se va face etapizat şi nu se limitează la data de 1 aprilie 2025
-
Mureş: Scurgeri de benzină dintr-un vagon-cisternă / Intervenţia autorităţilor s-a încheiat fără incidente majore
-
Guvernul pregăteşte eliminarea plafonării tarifelor la energie electrică şi gaze
Reprezentanţii Grupului de la Vişegrad (Bulgaria, România, Croaţia şi Slovenia) au semnat o declaraţie comună privind directivele UE pentru energia regenerabilă şi îmbunătăţirea accesului la fonduri europene pentru cercetare agricolă.
Potrivit poziţiei comune adoptate joi, statele V4 nu participă suficient la beneficiile Spaţiului European de Cercetare, iar situaţia trebuie schimbată având în vedere că aceste ţări cumulează 35% din numărul agricultorilor din UE.
Citeşte şi: Liliane Bettencourt, proprietara companiei L'Oréal şi cea mai bogată femeie din lume, a murit
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
China se confruntă cu un nou focar provocat de un virus la cinci ani după ce a început pandemia COVID-19. Ce este HMPV
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Care este cel mai nesănătos aliment din lume, pe care foarte mulţi români îl mănâncă în fiecare zi fără să ştie
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Medicul Vlad Ciurea dezvăluie alimentul nelipsit de pe masa românilor, care ne obosește și ne seacă de energie 😲
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe