Începe procesul fiului preşedintelui american, Hunter Biden

Fiul preşedintelui american, Hunter Biden, este acuzat de evaziune fiscală în valoare de 1,4 milioane de dolari şi cheltuieli extravagante, inclusiv pe droguri şi lucrătoare sexuale.

Urmărește
354 afișări
Imaginea articolului Începe procesul fiului preşedintelui american, Hunter Biden

Începe procesul fiului preşedintelui american, Hunter Biden

Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, urmează să fie judecat joi la Los Angeles, fiind acuzat de evaziune fiscală în valoare de 1,4 milioane de dolari, scrie Reuters.

Conform acuzării, Biden ar fi cheltuit sume semnificative pe droguri, lucrătoare sexuale şi diverse obiecte de lux, în perioada 2016 şi 2019, fără a plăti taxele datorate.

Acesta a pledat nevinovat la acuzaţiile care includ trei infracţiuni şi şase contravenţii.

Procesul, care va începe cu selecţia juriului, vine după condamnarea din iunie pentru cumpărarea ilegală a unei arme în timp ce consumase droguri.

Condamnarea ar putea duce la o pedeapsă mai severă în cazul unui nou verdict de vinovăţie, deoarece Biden ar fi considerat recidivist.

Procurorii s-ar putea lega de afacerile lui Hunter Biden cu Burisma, o companie ucraineană de gaze naturale, şi cu un fond de investiţii chinez, subiecte folosite, de altfel, de adversarii republicani ai tatălui său.

Cu toate acestea, investigaţiile de la Congres nu l-au implicat direct pe preşedintele Biden.

Preşedintele a declarat, la rândul său, că nu intenţionează să-şi graţieze fiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici