Incident armat într-un supermarket din Arkansas - trei persoane ucise şi 10 rănite

Trei morţi şi 10 răniţi într-un schimb de focuri la un magazin alimentar din Arkansas, anunţă msnbc.com. Oficialii spun că suspectul a fost împuşcat de poliţie şi că viaţa nu îi este în pericol.

214 afișări
Imaginea articolului Incident armat într-un supermarket din Arkansas - trei persoane ucise şi 10 rănite

Incident armat într-un supermarket din Arkansas - trei persoane ucise şi 10 rănite

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 10 rănite într-un atac armat în masă la un supermarket din Arkansas vineri, potrivit autorităţilor.

Suspectul a fost împuşcat de poliţie şi se află în custodie cu răni care nu îi pun viaţa în pericol, a declarat Mike Hagar, şeful Poliţiei din Arkansas.

Doi dintre cei răniţi sunt ofiţeri de poliţie, care au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc după-amiază, Hagar a declarat că unele dintre victimele împuşcăturilor sunt în stare "extrem de critică".

Oficialii nu au făcut public numele suspectului.

Matt Gill, care lucra în magazin în acel moment, a declarat pentru NBC News că a auzit focuri de armă şi geamuri sparte.

"A intrat şi a început să tragă", a spus Gill. "Am reuşit să ieşim pe uşa din spate. A trebuit să ies de acolo; am o soţie şi copii acasă."

Guvernatorul statului Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, a anunţat pe platforma X că a fost informată cu privire la situaţie. "Sunt recunoscătoare forţelor de ordine pentru acţiunea lor rapidă", a scris ea, numind împuşcăturile un "incident îngrozitor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici