Israelul aruncă pliante peste Gaza cu fotografia lui Sinwar şi un mesaj despre Hamas

Avioanele militare israeliene au aruncat pliante peste Gaza cu fotografia fostului lider Hamas, Yahya Sinwar. De asemenea, pliantele conţin un mesaj despre organizaţia palestiniană. Operaţiunea s-a desfăşurat sâmbătă.

Urmărește
380 afișări
Imaginea articolului Israelul aruncă pliante peste Gaza cu fotografia lui Sinwar şi un mesaj despre Hamas

Israelul aruncă pliante peste Gaza cu fotografia lui Sinwar şi un mesaj despre Hamas

Sâmbătă, avioanele israeliene au aruncat pliante peste sudul Fâşiei Gaza care conţin o fotografie a şefului Hamas, Yahya Sinwar, decedat, însoţită de mesajul „Hamas nu va mai conduce Gaza”.

„Sinwar v-a distrus vieţile”, se arată în pliantul, scris în arabă, potrivit locuitorilor oraşului Khan Younis, potrivit Sky News.

„Hamas nu va mai conduce Gaza. În cele din urmă, a venit şansa ta de a te elibera de tirania organizaţiei. Oricine va preda armele şi ostaticii va avea voie să plece şi să trăiască în pace”, mai scrie în mesajul israelian.

Fostul lider Hamas, Yahya Sinwar, a fost ucis de militarii israelieni în timpul unei operaţiuni din această săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici