Israelul susţine că l-a ucis pe comandantul suprem al Jihadului Islamic Palestinian

Forţele de Apărare Israeliene (IDF) afirmă că l-au ucis pe comandantul suprem al Jihadului Islamic Palestinian, Mohammad Abdullah, în raidul aerian care a lovit joi tabăra de refugiaţi Nur Shams din Tulkarem, Cisiordania.

Urmărește
596 afișări
Imaginea articolului Israelul susţine că l-a ucis pe comandantul suprem al Jihadului Islamic Palestinian

Israelul susţine că l-a ucis pe comandantul suprem al Jihadului Islamic Palestinian

Abdullah fusese numit şef al miliţiei din Tulkarem după ce predecesorul său Mohammed Jabber a fost ucis într-un schimb de focuri la sfârşitul lunii august şi era responsabil de organizarea activităţilor Jihadului Islamic, inclusiv „numeroase atacuri” cu explozibili împotriva trupelor israeliene, a explicat IDF.

Abdullah a fost ucis în atacul aerian împreună cu un al doilea terorist, adaugă armata israeliană.

Agenţia de presă palestiniană Wafa afirmă, la rândul său, că a doua victimă a fost Awad Omar, din oraşul Bal'a, aflat în apropiere, şi că trupurile celor doi au fost confiscate de trupele israeliene.

IDF subliniază că a găsit puşti semiautomate şi veste antiglonţ asupra celor două victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici