Israelul va lansa „în curând” operaţiuni militare pe coasta libaneză

  • Armata israeliană anunţă că va lansa în curând operaţiuni pe coasta de sud a Libanului.
  • Localnicii au fost îndemnaţi să părăsească zonele vizate de israelieni.
Urmărește
173 afișări
Imaginea articolului Israelul va lansa „în curând” operaţiuni militare pe coasta libaneză

Armata israeliană IDF i-a avertizat pe rezidenţi să stea departe de plajele de la sud de râul Awali. De asemenea, pescarilor li s-a spus să stea departe de zona care se întinde pe o distanţă de 36 de mile.

Armata nu a specificat ce operaţiuni vor fi efectuate, dar purtătorul de cuvânt Avichay Adraee a spus că ignorarea ordinului ar reprezenta „un pericol pentru vieţile localnicilor”, potrivit Sky News.

De asemenea, armata a închis accesul la mai multe oraşe din nord-vestul Israelului după o „evaluare a securităţii”.

Shlomi, Rosh Hanikra, Hanita, Arab al-Aramshe şi Adamit se află acum în zone militare închise de-a lungul graniţei cu Libanul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici