- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Kadhafi, susţinut pe Facebook de 40.000 de oameni din Serbia şi Muntenegru
Aproape 40.000 de persoane şi-au exprimat sprijinul pentru liderul libian Muammar Kadhafi, pe reţeaua Facebook, în Serbia şi Muntenegru, două ţări care îşi amintesc de cele 11 săptămâni de bombardamente ale NATO din 1999.
Kadhafi, susţinut pe Facebook de 40.000 de oameni din Serbia şi Muntenegru
"Stop agresiunii UE şi a Statelor Unite!!! Libertate pentru Libia!!!", proclamă un mesaj postat pe site-ul grupului Facebook intitulat "Sprijin pentru Muammar al-Kadhafi din partea poporului Serbiei".
"Priviţi cum trăgeau asupra civililor în Serbia! Fac acelaşi lucru în Libia", apreciază un alt utilizator de Internet. Aproximativ 35.800 de persoane s-au alăturat marţi site-ului, pe care au fost publicate înregistrări video cu bombardamentele din 1999. "Colonele, rezistaţi!", scria un alt utilizator.
ULTIMELE ȘTIRI
-
România se alătură pe deplin spațiului Schengen începând cu ianuarie 2025
-
Alegeri prezidenţiale 2024. Ce arată cele mai recente sondaje publicate. Cine ar putea intra în turul doi
-
Euro a scăzut la cel mai jos nivel din 2022 din cauză că pieţele se aşteaptă la o nouă scădere de dobândă. Din păcate şi din economia reală vin veşti proaste: sectorul privat din zona euro a scăzut dintr-o dată şi se duce înspre contracţie
-
Războiul din Ucraina. Ce este noua armă folosită de Rusia în Ucraina. Putin spune că se deplasează cu 3 km pe secundă.
În Muntenegru, peste 1.700 de persoane au făcut acelaşi lucru, tot pe Facebook.
"Generale, rezistă", "No war" (Fără război), "Nu lăsa demon-craţia să intre în casa ta", se putea citi pe pagina Facebook intitulată "Kadhafi, fratele nostru, Muntenegrul este alături de tine".
Aceste iniţiative au fost lansate după declanşarea, sâmbătă, de Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite a atacurilor aeriene împotriva Libiei.
În primăvara lui 1999, NATO a bombardat timp de 78 de zile Iugoslavia, formată la vremea respectivă din Serbia şi Muntenegru, pentru a-l constrânge pe preşedintele iugoslav, Slobodan Miloşevici, să retragă din Kosovo armata şi poliţia, care luptau acolo împotriva Armatei pentru Eliberarea Kosovo (UCK), gherila separatistă albaneză.
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
GANDUL.RO