Tim Walz este alegerea Kamalei Harris pentru vicepreşedinte

  • Guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, fost educator şi preşedinte al Asociaţiei Guvernatorilor Democraţi, se alătură lui Harris, aducând cu sine vasta sa experienţă politică.
  • Walz a stârnit interesul publicului cu criticile sale deschise la adresa republicanilor, vizând în special echipa prezidenţială a lui Donald Trump şi JD Vance, inventând expresia ”tipi ciudaţi” care a rezonat cu democraţii.
  • Cunoscut pentru stilul său direct, Walz a energizat campania lui Harris, contribuind la conturarea noii direcţii şi a mesajului acesteia în era post-Biden.
Urmărește
1726 afișări
Imaginea articolului Tim Walz este alegerea Kamalei Harris pentru vicepreşedinte

Sursa foto: AP

Vicepreşedinta Kamala Harris l-a ales pe guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, drept partener de campanie, conform a patru surse apropiate procesului, scrie CNN. Walz, fost educator, se află la al doilea mandat ca guvernator şi este preşedintele Asociaţiei Guvernatorilor Democraţi. Înainte de a deveni guvernator, a petrecut 12 ani în Congres, reprezentând un district rural predominant republican.

Recent, Walz a atras atenţia prin criticile sale vocale la adresa republicanilor, vizând în special echipa prezidenţială a fostului preşedinte Donald Trump şi a senatorului din Ohio, JD Vance, pe care i-a numit „tipi ciudaţi”. Această expresie a devenit un meme central în campania lui Harris, satisfăcând democraţii şi frustrând mulţi republicani.

La un recent eveniment de strângere de fonduri intitulat „White Dudes for Harris”, Walz a pledat cu pasiune pentru Harris, îndemnând donatorii cu contribuţii mici să recunoască oportunitatea istorică din faţa lor. El a întrebat retoric cât de des are cineva şansa de a schimba traiectoria lumii în 100 de zile şi a subliniat importanţa ca o femeie de culoare să conducă o astfel de schimbare, promiţând că eforturile lor vor fi amintite de cei pe care îi opun.

Stilul energic şi direct al lui Walz a avut un impact notabil asupra campaniei, contribuind la conturarea noii direcţii şi a mesajului post-Biden, în timp ce democraţii se unesc în jurul acestui duo dinamic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici