Medicii i-au spus lui Pelosi că sunt îngrijoraţi de sănătatea mintală a lui Donald Trump

Nancy Pelosi, fostul preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din SUA, dezvăluie în noua sa carte de memorii o serie de îngrijorări exprimate de profesionişti din domeniul medical cu privire la starea de sănătate mintală a fostului preşedinte Donald Trump.

Urmărește
2650 afișări
Imaginea articolului Medicii i-au spus lui Pelosi că sunt îngrijoraţi de sănătatea mintală a lui Donald Trump

Medicii i-au spus lui Pelosi că sunt îngrijoraţi de sănătatea mintală a lui Donald Trump

Cartea intitulată "The Art of Power: My Story as America's First Woman Speaker of the House" urmează să fie publicată săptămâna viitoare.

The Guardian a obţinut un exemplar şi scrie că Pelosi relatează un eveniment petrecut la începutul anului 2019, la comemorarea unui psihiatru proeminent.

Conform relatării lui Pelosi, mai mulţi medici şi specialişti în sănătate mintală i-au comunicat că sunt „profund îngrijoraţi" de comportamentul lui Trump, sugerând că „există ceva grav în neregulă" cu acesta şi că „sănătatea sa mentală şi psihologică este în declin".

Pelosi menţionează că nu a solicitat în mod expres aceste opinii, dar recunoaşte că şi ea a observat comportamente ale lui Trump care i s-au părut „greu de înţeles". Fosta preşedintă a Camerei subliniază însă că nu este medic şi nu poate emite un diagnostic.

Dezvăluirile apar într-un context politic tensionat, în care Trump se pregăteşte pentru o nouă candidatură prezidenţială în 2024. La 78 de ani, Trump este cel mai în vârstă candidat din istoria SUA, iar discursurile sale recente au atras atenţia prin greşeli frecvente şi referinţe bizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici