Merkel şi Hollande se vor întâlni înaintea începerii summitului de la Bruxelles

Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele francez François Hollande se vor întâlni, joi, înainte de începerea summitului european asupra bugetului UE de la Bruxelles, a anunţat preşedinţia franceză pe site-ul său de Internet.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Merkel şi Hollande se vor întâlni înaintea începerii summitului de la Bruxelles

Angela Merkel şi Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Merkel şi Hollande se vor întâlni "la începutul după-amiezii", a afirmat, de asemenea, o sursă din cadrul Guvernului german, precizând că Berlinul nu se aşteaptă la o poziţie comună franco-germană asupra bugetului Uniunii Europene pe 2014-2020 înaintea începerii discuţiilor.

Întâlnirea va avea loc la ora 17.15, (18.15 ora României), potrivit Palatului Elysée.

Guvernul german "este bine pregătit şi va merge la summit cu obiectivul de a contribui la un acord", a declarat sursa germană, subliniind că lipsa unui acord în această săptămână nu este un lucru dramatic.

"Dacă se va constata în timpul negocierilor de joi şi vineri că procesul trebuie să se desfăşoare în două etape, aceasta nu este o dramă", a declarat aceeaşi sursă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici