- Home
- Externe
- (12.09.2020, 17:34)
- Mihai Călin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Migranţii din Grecia au fost gazaţi de poliţie în urma protestelor privind o nouă locaţie
- Migranţii din insula Lesbos au intrat în conflict cu poliţia
- Ei cer mai multe locuinţe permanente într-o altă locaţie
- Peste 70 de naţionalităţi sunt prezente în tabără
Urmărește
474 afișări
Poliţia de pe insula greacă Lesbos a tras gaze lacrimogene împotriva protestanţilor care au rămas fără adăpost când tabăra lor a ars miercuri.
Aproximativ 13.000 de migranţi şi refugiaţi trăiau în mizerie în lagărul supraaglomerat de la Moria şi sunt disperaţi să părăsească insula. Ciocnirile au izbucnit în apropierea unui lagăr temporar construit de autorităţile elene. Un incendiu a avut loc acolo mai devreme în cursul zilei, lângă o blocadă a poliţiei şi a trebuit să fie stins de pompieri.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
COMENTARIU Lelia Munteanu: Uzurpatorul
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
Familiile au dormit pe câmpuri şi pe drumuri după ce au fugit de flăcări miercuri. Tabăra Moria a fost iniţial concepută pentru a adăposti 3.000 de migranţi. Oameni din 70 de ţări fuseseră adăpostiţi acolo, majoritatea din Afganistan.
Vineri, migranţii şi refugiaţii s-au apropiat de barierele poliţiei care blocau drumul în afara taberei Moria, ţinând indicatoare care cereau „libertate” şi se opuneau construirii unui nou lagăr asemănător.
Există, de asemenea, o puternică rezistenţă din partea locuitorilor permanenţi ai insulei pentru o nouă tabără şi au blocat drumurile pentru a opri livrările de ajutor.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe