Netanyahu: Atacul precis şi puternic asupra Iranului şi-a atins toate obiectivele

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a comentat loviturile aeriene de sâmbătă ale Israelului asupra Iranului, care, potrivit IDF, au vizat fabrici de rachete şi alte situri din apropierea Teheranului şi din vestul Iranului, relatează The Guardian.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: Atacul precis şi puternic asupra Iranului şi-a atins toate obiectivele

Netanyahu: Atacul precis şi puternic asupra Iranului şi-a atins toate obiectivele

„Forţele aeriene au atacat întregul Iran. Am lovit puternic capacităţile de apărare ale Iranului şi capacitatea sa de a produce rachete care sunt îndreptate către noi. Atacul în Iran a fost precis şi puternic şi şi-a atins toate obiectivele”, a declarat Netanyahu într-un discurs.

Atacurile aeriene ale Israelului au fost o ripostă la atacul de pe 1 octombrie al Iranului, care a lansat aproximativ 200 de rachete asupra Israelului, deşi majoritatea au fost interceptate de apărarea aeriană a ţării.

„Iranul a atacat Israelul cu sute de rachete balistice şi acest atac a eşuat”, a adăugat Netanyahu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
israel,
netanyahu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici