O roată Ferris a luat foc la un festival din Germania. Zeci de persoane au fost rănite

  • O roata Ferris a luat foc la un festival de muzică din Germania.
  • Aproximativ 30 de persoane au fost rănite în timpul incidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Urmărește
584 afișări
Imaginea articolului O roată Ferris a luat foc la un festival din Germania. Zeci de persoane au fost rănite

O roată Ferris a luat foc la un festival din Germania. Zeci de persoane au fost rănite

Incidentul s-a produs la Festivalul Highfield, lângă Leipzig. Două gondole de pe roata Ferris au luat foc din motive încă necunoscute, potrivit Sky News.

Aproximativ 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre acestea fiind şi patru poliţişti.

„Cei afectaţi primesc tratament şi se descurcă bine, având în vedere circumstanţele”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalului.

16 victime au fost transportate la spital. Focul a fost stins de pompieri, iar roata a fost închisă. Celelalte activităţi din cadrul festivalului au continuat după intervenţia pompierilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici