Obama, surprins de cât de „dezorientat” părea Biden în timpul unui eveniment de strângere de fonduri

  • Joe Biden l-a surprins pe Barack Obama cu starea sa de „dezorientare” la o strângere de fonduri din iunie, relatează The New York Times.
  • Biden e supărat că Obama nu îl susţine în timp ce liderii democraţi îi cer să se retragă.
Urmărește
2409 afișări
Imaginea articolului Obama, surprins de cât de „dezorientat” părea Biden în timpul unui eveniment de strângere de fonduri

Obama, surprins de cât de „dezorientat” părea Biden în timpul unui eveniment de strângere de fonduri

În timpul unui eveniment de strângere de fonduri de campanie din iunie, starea de dezorientare a preşedintelui Joe Biden în timp ce se afla pe scenă l-a „surprins” pe fostul preşedinte Barack Obama, a relatat The New York Times.

Evenimentul în cauză - o strângere de fonduri la Los Angeles găzduită de Jimmy Kimmel - a inclus un moment viral în care Obama părea că îl conduce pe Biden în afara scenei. La momentul respectiv, Casa Albă a respins ideea, afirmând că Biden s-a oprit pentru a aplauda, potrivit Business Insider.

Potrivit unui fost consilier anonim al lui Obama care a vorbit cu Times, fostul preşedinte a fost surprins de modul în care Biden „îmbătrânise şi părea dezorientat”.

Raportul citează, de asemenea, persoane apropiate preşedintelui care descriu un Biden supărat, care se recuperează de COVID în casa sa din Delaware, în timp ce se luptă cu mai multe atacuri asupra capacităţii sale de a servi încă patru ani ca preşedinte.

Biden este foarte supărat pentru că Obama nu i-a venit în ajutor, potrivit Times. Acest resentiment provine parţial din faptul că Obama l-a descurajat pe Biden să candideze la preşedinţie în 2016, pentru a face loc lui Hillary Clinton, a relatat Times.

Cu toate acestea, Times raportează, de asemenea, că Biden crede că Obama se află în spatele valului de democraţi care îl îndeamnă să demisioneze, potrivit unor persoane apropiate preşedintelui. Mai multe informaţii indică faptul că Obama şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la capacitatea lui Biden de a-l învinge pe candidatul republican Donald Trump.

În culise, Biden analizează cum ar putea arăta o retragere din cursa pentru 2024, conform mai multor informaţii, dar vineri, echipa sa de campania a insistat că este aici pentru a rămâne.

„Este cea mai bună persoană pentru a-l înfrunta pe Donald Trump”, a declarat Jen O'Malley Dillon, preşedinta campaniei de realegere a lui Biden, la emisiunea „Morning Joe”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici