Părerea sinceră a Ucrainei despre intenţia lui Putin de a pune capăt războiului

Putin nu are nicio dorinţă reală de a pune capăt războiului, spune un consilier al lui Zelenski, iar termenii de pace oferiţi vineri Ucrainei sunt o „farsă completă”, adaugă acesta.

802 afișări
Imaginea articolului Părerea sinceră a Ucrainei despre intenţia lui Putin de a pune capăt războiului

Părerea sinceră a Ucraina despre intenţia lui Putin de a pune capăt războiului

Preşedintele rus a declarat că ţara sa ar fi pregătită pentru discuţii de pace „mâine" dacă trupele ucrainene se vor retrage din regiunile Zaporizhzhia, Herson, Doneţk şi Luhansk şi dacă Ucraina va renunţa la planurile sale de a adera la NATO.

Comentariile lui Putin nu aduc „nicio noutate... nicio propunere reală de pace şi nicio dorinţă de a pune capăt războiului", a spus Mykhailo Podolyak, relatează Sky News.

„Dar există o dorinţă de a nu plăti pentru acest război şi de a-l continua în noi formate", a scris el pe X.

„Totul este o farsă completă. Prin urmare - încă o dată - scăpaţi de iluzii şi nu mai luaţi în serios <propunerile Rusiei>, care sunt ofensatoare pentru bunul simţ".

Volodimir Zelenski a promis să elibereze toate regiunile ocupate de sub controlul rusesc - şi el însuşi a declarat că toate forţele ruseşti trebuie să părăsească Ucraina ca o condiţie pentru orice acord de pace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
podolyak,
război,
putin

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici