Patru oameni au murit şi 34 au fost răniţi în urma unui atac aerian asupra unui oraş ucrainean

  • Patru oameni au murit şi 34 au fost răniţi în urma unui atac aerian asupra oraşului ucrainean Pokrovsk.
  • Autorităţile ucrainene susţin că este unul dintre cele mai sângeroase atacuri din ultima perioadă.
  • Mai multe case au fost avariate.
Urmărește
184 afișări
Imaginea articolului Patru oameni au murit şi 34 au fost răniţi în urma unui atac aerian asupra unui oraş ucrainean

Patru oameni au murit şi 34 au fost răniţi în urma unui atac aerian asupra unui oraş ucrainean

Rachetele ruseşti au ucis cel puţin patru persoane şi au rănit alte 34, inclusiv doi copii, în oraşul Pokrovsk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional Vadym Filashkin, potrivit Sky News.

„Acesta este unul dintre cele mai mari atacuri inamice asupra civililor din ultima perioadă”, a scris Vadym Filashkin pe Telegram.

Filashkin a spus că trupele ruse au lansat două rachete balistice Iskander-M asupra oraşului care se află la aproximativ 24 de kilometri de linia frontului. O casă a fost distrusă şi alte 16 au fost avariate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici