Poliţia a arestat un suspect de incendiere premeditată în California. 175 de locuinţe au fost distruse şi 4.000 de locuitori au fost evacuaţi

Poliţia americană a arestat o persoană suspectată că ar fi cauzat incendiul din nordul statului California, în urma căruia 175 de locuinţe au fost distruse şi 4.000 de locuitori au trebuit să fie evacuaţi, potrivit site-ului Euronews.

642 afișări
Imaginea articolului Poliţia a arestat un suspect de incendiere premeditată în California. 175 de locuinţe au fost distruse şi 4.000 de locuitori au fost evacuaţi

Poliţia a arestat un suspect de incendiere premeditată în California. 175 de locuinţe au fost distruse şi 4.000 de locuitori au fost evacuaţi

Pompierii din statul american California încearcă să stingă un incendiu în urma căruia au fost distruse 175 de locuinţe şi au fost evacuate 4.000 de persoane.

Potrivit autorităţilor, incendiul a fost unul premeditat, iar un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat în cadrul anchetei.

"În timp ce flăcările nu au fost încă stinse, am putut descoperi un suspect, care a fost arestat şi se află în custodia poliţiei", conform declaraţiilor autorităţilor.

Incendiul a fost declanşat sâmbătă seara şi s-a extins rapid din cauza vânturilor puternice, temperaturilor ridicate şi secetei californiene.

Nu au fost raportate alte accidente sau persoane rănite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici