Pompierii din Paris au primit 400 de apeluri telefonice în urma unui incendiu puternic

Un incendiu puternic, izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la Paris, a provocat îngrijorarea a numeroşi locuitori ai capitalei franceze, pompierii primind 400 de apeluri telefonice.

Urmărește
182 afișări
Imaginea articolului Pompierii din Paris au primit 400 de apeluri telefonice în urma unui incendiu puternic

Pompierii din Paris au primit 400 de apeluri telefonice în urma unui incendiu puternic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit către ora locală 23.00 (joi, 0.00, ora României) din motive necunoscute, în birourile situate deasupra unei tipografii din partea de nord-est a Parisului, potrivit pompierilor.

Incendiul, care a devastat etajele trei şi patru ale clădirii pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, nu a făcut victime, dar a degajat mult fum şi un miros înţepător puternic resimţit în mai multe cartiere ale oraşului.

Mirosul înţepător puternic i-a îngrijorat pe mulţi parizieni, care au apelat în masă la serviciile de salvare. Aproximativ 400 de apeluri au fost efectuate către pompieri până la ora locală 1.30 (2.30, ora României).

În urma incidentului, 94 de pompieri au fost mobilizaţi şi incendiul a fost controlat către ora locală 1.30.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici