Premierul britanic: Ameninţarea nucleară este la fel de periculoasă ca la criza rachetelor din Cuba

  • Premierul britanic Rishi Sunak susţine că ameninţarea nucleară este mai periculoasă decât în orice moment de la criza rachetelor din Cuba.
  • Sunak a mai avertizat că Marea Britanie se va confrunta cu o perioadă „periculoasă” în următorii cinci ani.
  • Premierul a ţinut luni un discurs.
Urmărește
379 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic: Ameninţarea nucleară este la fel de periculoasă ca la criza rachetelor din Cuba

Premierul britanic: Ameninţarea nucleară este la fel de periculoasă ca la criza rachetelor din Cuba

Marea Britanie „se află la o răscruce”, a spus Rishi Sunak care a avertizat că „aproape fiecare aspect al vieţii britanicilor se va schimba” în următorii câţiva ani, potrivit Sky News.

Democraţia, societatea, economia ţării şi „cele mai grele întrebări despre război şi pace” sunt câteva domenii despre care premierul spune că se vor confrunta cu schimbări importante.

În ceea ce priveşte ameninţările globale, Rishi Sunak avertizează că lumea este mai aproape de un conflict nuclear. El a menţionat Rusia, Iranul, Coreea de Nord şi China drept state care ameninţă valorile Regatului Unit. Sunak a vorbit şi despre preşedintele rus Vladimir Putin despre care a spus că a dat dovadă de o „nechibzuinţă care ne-a apropiat mai mult de o escaladare nucleară periculoasă decât în orice moment de la criza rachetelor din Cuba”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici