Rusia a lovit Kievul cu cel mai mare atac cu drone de la începutul războiului

Rusia a lansat cel mai mare atac cu drone asupra Kievului de la începutul războiului, au declarat autorităţile din capitala ucraineană.

Urmărește
5558 afișări
Imaginea articolului Rusia a lovit Kievul cu cel mai mare atac cu drone de la începutul războiului

Rusia a lovit Kievul cu cel mai mare atac cu drone de la începutul războiului

Serhiy Popko, şeful administraţiei oraşului, a declarat că 30 de drone au fost doborâte în timpul unei alerte de raid aerian care a durat şapte ore.
 
Un al doilea atac mai scurt a avut loc la începutul zilei de miercuri. Până în prezent, nu au fost raportate pagube sau victime, a spus el.
 
Alte 10 drone au fost doborâte în regiunile Mykolaiv şi Dnipro, potrivit autorităţilor regionale. Nu este clar dacă au fost provocate pagube.
 
Acesta a fost primul atac la nivel naţional de când Rusia a trimis un baraj de rachete asupra Kievului la 8 iulie, lovind un spital pentru copii şi mai multe blocuri de apartamente. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici