Rusia: Cel puţin 140 de răniţi după o coliziune între un tren şi un camion

Cel puţin 140 de persoane au fost rănite luni în sudul Rusiei, când un tren care transporta 800 de pasageri s-a ciocnit cu un camion la o trecere la nivel cu calea ferată, provocând deraierea a nouă vagoane, au anunţat Căile Ferate Ruse.

Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Rusia: Cel puţin 140 de răniţi după o coliziune între un tren şi un camion

Rusia: Cel puţin 140 de răniţi după o coliziune între un tren şi un camion

Mecanicul trenului, care se deplasa de la Kazan, în Tatarstan, la Adler, pe malul Mării Negre, a frânat brusc când a văzut camionul al cărui şofer încălcase regulile de circulaţie, au adăugat Căile Ferate Ruse.

Trenul a lovit camionul în apropierea staţiei Kotelnikovo, care se află în sudul regiunii Volgograd, la aproximativ 1.200 km sud de Moscova, potrivit Reuters.

Sunt aproximativ 140 de persoane rănite, au transmis reprezentanţii Căilor Ferate Ruse, adăugând că 15 persoane, inclusiv trei copii, au fost duse la spital.

Şoferul camionului, care a fost aruncat aproximativ 15 metri în urma impactului, este în stare gravă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici