Sechestru pe bunuri în valoare de 1,6 miliarde euro, în cadrul unei anchete antimafie în Italia

Autorităţile italiene au pus sub sechestru judiciar bunuri în valoare de 1,6 miliarde de euro în cadrul unei anchete care vizează o organizaţie mafiotă din regiunea Sicilia, relatează presa italiană.

137 afișări
Imaginea articolului Sechestru pe bunuri în valoare de 1,6 miliarde euro, în cadrul unei anchete antimafie în Italia

Sechestru pe bunuri în valoare de 1,6 miliarde euro, în cadrul unei anchete antimafie în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit procurorilor din Palermo, este vorba de una dintre cele mai mari acţiuni de punere sub sechestru din istoria Italiei.

Ancheta privind activităţi mafiote vizează clanul mafiot Carmelo.

Autorităţile au pus sub sechestru active de 1,6 miliarde de euro, provenind de la 33 de firme, dar şi 700 de vile, apartamente şi 80 de conturi bancare.

Suspiciunile de activităţi mafiote vizează patru membri ai clanului Carmelo, cu vârste curinse între 68 şi 78 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici