Selena Gomez te invită la premierea online a celui mai recent film al său, intitulat „This is the year”

  • Selena Gomez lansează filmul „This is the year” pe 28 august
  • Lansarea filmului va avea loc online şi vei putea interacţiona cu Selena
  • Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru dezvoltarea vaccinului împotriva COVID-19
328 afișări
Imaginea articolului Selena Gomez te invită la premierea online a celui mai recent film al său, intitulat „This is the year”

Selena Gomez te invită să urmăreşti alături de ea filmul „This is the year”

Selena Gomez şi amicul ei, David, şi-au reunit forţele după 8 ani şi ţi-au pregătit o experienţă deosebită. Artista te invită să participi la lansarea virtuală a filmului „This is the year”, o poveste minunată care îţi va oferi speranţă şi o stare bună.

Banii obţinuţi în urma biletelor achiziţionate la premierea online a filmului vor fi donaţi pentru dezvoltarea vaccinului împotriva COVID-19. La evenimentul online de premiere vei avea ocazia să interacţionezi chiar cu Selena şi David.

Atmosfera va fi încinsă şi de melodiile trupei Lovelytheband.

Artista a postat pe contul ei de Instagram mai multe detalii despre premiera de pe 28 august.

Selena Gomez: ”Cu toată nebunia care se petrece în lume, cred că avem nevoie de un film bun. Multe premiere sunt pentru grupuri mai restrânse de oameni, dar nu şi aceasta. Vrem ca voi toţi să o urmăriţi împreună cu noi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici