Soţia lui Navalnîi susţine că disidentul nu a murit din cauza unor boli şi cere o anchetă penală

  • Soţia lui Alexei Navalnîi a respins concluziile anchetei privind moartea disidentului rus.
  • Ancheta autorităţilor din Rusia a stabilit că Navalnîi a murit din cauza unei combinaţii de boli.
  • Iulia Navalnaia va cere o anchetă penală.
Urmărește
382 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Navalnîi susţine că disidentul nu a murit din cauza unor boli şi cere o anchetă penală

Soţia lui Navalnîi susţine că disidentul nu a murit din cauza unor boli şi cere o anchetă penală

Un certificat de deces arătat mamei lui Navalnîi arată că moartea bărbatului a avut cauze naturale. Concluzia Comitetului de Investigaţii al Rusiei a fost că decesul a reprezentat rezultatul unor „boli combinate” în combinaţie cu „aritmia”. Ca urmare, cazul a fost închis fără a se face o cercetare penală cu privire la moartea politicianului.

„Ştiu că nu este adevărat. Ştiu că hotărârea este o minciună şi că ei acoperă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi”, a spus Iulia Navalnaia.

Soţia disidentului a mai anunţat că va cere o anchetă penală cu privire la moartea soţului ei şi că împreună cu colaboratorii va continua să-şi conducă propria anchetă.

Navalnîi a murit brusc în luna februarie, în timp ce se afla într-o închisoare de maximă securitate aflată la peste 2.000 de kilometri de Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici