Surse - Viktor Orbán se va întâlni cu Donald Trump la Mar-a-Lago

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, zboară joi la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, scrie The Guardian.

Urmărește
156 afișări
Imaginea articolului Surse - Viktor Orbán se va întâlni cu Donald Trump la Mar-a-Lago

Viktor Orbán se va întâlni cu Donald Trump la Mar-a-Lago

Orbán şi-a înfuriat aliaţii din NATO întâlnindu-se cu Vladimir Putin şi Xi Jinping în drum spre summit-ul alianţei de la Washington.

De asemenea, el s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev şi se spune că îşi negociază în linişte propriul plan de încetare a focului fără a consulta administraţia Biden sau alte ţări UE.

Viktor Orbán se va întâlni cu Donald Trump la Mar-a-Lago la ora 19.00, a declarat o sursă apropiată lui Trump.

Avionul Dassault Falcon 606 al lui Orban a fost unul dintre cele câteva avioane internaţionale care au zburat marţi la Joint Base Andrews pentru a participa la summitul NATO 2024.

Joi, la ora 10.30, ora Europei de Est, avionul militar maghiar era încă parcat în Maryland.

Orbán nu a discutat detalii despre negocierile sale cu Putin sau Xi cu administraţia Biden.

Trei surse informate cu privire la pregătirile pentru summit au declarat că acesta nu a solicitat o întâlnire bilaterală cu Joe Biden.

Ţările UE s-au plâns că Orbán negociază fără acordul lor, deoarece Ungaria deţine în prezent preşedinţia Consiliului European.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici