Trump a ajuns la Milwaukee pentru Convenţia Naţională Republicană după tentativa de asasinat

  • Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a sosit la Milwaukee, Wisconsin.
  • El va participa la Convenţia Naţională Republicană.
  • Trump a ajuns în Milwaukee la o zi după ce a fost vizat de o tentativă de asasinat la un eveniment electoral.
Urmărește
556 afișări
Imaginea articolului Trump a ajuns la Milwaukee pentru Convenţia Naţională Republicană după tentativa de asasinat

Sursa foto: AP

Avionul lui Trump a aterizat pe aeroportul din Milwaukee duminică seară. Fostul preşedinte a declarat duminică pe site-ul său Truth Social că va amâna călătoria cu două zile din cauza tentativei de asasinat. Ulterior, el s-a răzgândit. „Tocmai am decis că nu pot permite unui trăgător sau potenţial asasin să forţeze schimbarea de program sau orice altceva”, a transmis Trump, potrivit Sky News.

Într-un alt mesaj, Trump a spus că „în acest moment, este mai important ca oricând să fim uniţi şi să ne arătăm adevăratul caracter ca americani, rămânând puternici şi hotărâţi şi nu lăsăm răul să învingă”.

Trump a fost împuşcat în ureche în timpul unui eveniment electoral din Butler, Pennsylvania.

Serviciul Secret a declarat că l-a ucis pe bărbatul înarmat, identificat ca Thomas Matthew Crooks.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici