Trump critică dur Fox News: „Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt!”

  • Potrivit AAP, Preşedintele Donald Trump a adus critici dure canalului de televiziune Fox News, acuzându-l de nerecunoştinţă.
  • Trump şi-a exprimat de multe ori nemulţumirea în legătură cu faptul că în sondajele electorale prezentate de Fox News contracandidatul său, Joe Biden se află într-o poziţie mai bună decât el
  • De curând, deranjat de modul în care a decurs interviul pe care i l-a luat prezentatorul Chris Wallace, preşedintele a avut o reacţie dură şi la adresa acestuia.
1064 afișări
Imaginea articolului Trump critică dur Fox News: „Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt!”

Trump critică dur Fox News: „Au uitat complet cine i-a dus acolo unde sunt!”/ „Trebuie să căutăm un nou canal de ştiri"

„Eram în Air Force One zburând spre Texas, unde tocmai am aterizat. Să vizionezi Fox News este ULUITOR”, a scris preşedintele miercuri pe Twitter. „Cât de diferiţi sunt de acum patru ani. Nici măcar nu pot fi urmăriţi. Au uitat complet cine i-a adus unde sunt!”

Deseori preşedintele american a criticat sondajele electorale prezentate de postul Fox, care îl arată în mod constant ca fiind în urma democratului Joe Biden.

În august 2019, Trump a criticat canalul, acuzându-l de lipsă de loialitate. „Trebuie să începem să căutăm un nou canal de ştiri, a scris el pe Twitter. „Fox nu mai lucrează pentru noi!”

Veteranul Neil Cavuto de la Fox News, care se află la canalul de ştiri de peste 24 de ani, i-a replicat preşedintelui: „În primul rând, dle preşedinte, nu lucrăm pentru dumneavoastră” şi a continuat spunând: „Treaba mea nu e să vă linguşesc sau să vă sfâşii, ci doar să relatez despre dumneavoastră”.

Trump a sugerat, de asemenea, că gazda emisiunii „Fox News Sunday“, Chris Wallace, care i-a luat un interviu ameţitor preşedintelui la începutul acestei luni, ar trebui să meargă să lucreze pentru reţele mai liberale, precum CNN sau MSNBC.

Trump a legat această situaţie de moartea fondatorului Fox News, Roger Ailes, exprimându-şi regretul că acesta nu se mai află la conducerea postului: „Ştiu mai bine decât oricine că prietenul meu Roger Ailes a murit acum 3 ani, uitaţi-vă doar la ceea ce s-a întâmplat cu @FoxNews. Roger ne lipseşte tuturor!!!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici