Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani, condamnat la închisoare pe viaţă

Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani care şi-a ucis mama folosind un ciocan inspirându-se dintr-un serial de televiziune, a fost condamnat luni la închisoare pe viaţă.

Urmărește
467 afișări
Imaginea articolului  Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani, condamnat la închisoare pe viaţă

Un adolescent britanic în vârstă de 15 ani, condamnat la închisoare pe viaţă (Imagine: Shutterstock)

Judecătorul Julian Fox a anunţat sentinţa lui Daniel Bartlam, care avea vârsta de numai 14 ani în momentul crimei, într-un tribunal din Nottingham (centru).

Bartlam şi-a lovit mama, Jacqueline, de şapte ori cu un ciocan de dulgherie înainte de a da foc casei.

Adolescentul s-ar fi inspirat pentru a comite această crimă din scenariul serialului de televiziune Coronation Street, în care unul dintre personaje ucide o femeie prin lovituri de ciocan.

Jacqueline Bartlam nu a putut fi identificată decât cu ajutorul fişei ei dentare, trupul său neînsufleţit fiind găsit printre dărâmăturile casei incendiate.

În luna februarie, juraţii l-au găsit vinovat de crimă pe Daniel Bartlam în unanimitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici