Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în China, cinci persoane fiind rănite

Un avion de pasageri al companiei Joyair a ieşit de pe pistă, duminică, în cursul aterizării pe aeroportul din apropierea oraşului Fuzhou, în sudul Chinei, cinci persoane fiind rănite în accident, relatează cotidianul The New York Times.

122 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în China, cinci persoane fiind rănite

Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă, în China, cinci persoane fiind rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Avionul - de tip Modern Ark 60 - avea la bord 45 de pasageri şi şapte membri ai echipajului şi zbura între oraşele chineze Yiwu şi Fuzhou.

Aeronava a ieşit de pe pistă în cursul manevrei de aterizare, iar cinci pasageri au fost răniţi.

Compania Joyair a anunţat că a declanşat o investigaţie privind cauzele accidentului, prezentând scuze.

Avioanele de tip Modern Ark 60 sunt fabricate de compania de stat chineză Xi'an Industrial Corp.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici