Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane. Lula: Toţi pasagerii au murit

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo, relatează Associeted Press.

Urmărește
1876 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane. Lula: Toţi pasagerii au murit

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo. Nu este clar câte persoane se aflau la bord

Ce se ştie până acum

  • Un avion s-a prăbuşit în statul brazilian São Paulo. Cele 62 de persoane aflate la bord au murit.
  • În avionul companiei aeriene Voepass se aflau 58 de pasageri şi patru membri ai echipajului
  • Avionul s-a prăbuşit în Vinhedo, statul São Paulo, iar pe reţelele de socializare au fost distribuite videoclipuri dramatice care arată ceea ce pare a fi avionul prăbuşindu-se.
  • Serviciile de urgenţă au transmis că se află la faţa locului
  • S-a raportat că avionul a căzut într-o zonă rezidenţială
  • Avionul bimotor de mici dimensiuni decolase din oraşul Cascavel din statul Paraná din sudul Braziliei şi se îndrepta spre aeroportul internaţional din São Paulo
  • Compania aeriană Voepass a confirmat că avionul său a fost implicat în accident şi spune că "încă nu există nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul"
  • Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a ţinut un moment de reculegere la un eveniment la care apărea, postând pe reţelele sociale că situaţia este "foarte tristă. Toată solidaritatea mea familiilor şi prietenilor victimelor"

UPDATE  Un avion cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit vineri într-o zonă rezidenţială a unui oraş din statul brazilian Sao Paulo, a anunţat compania aeriană, dar nu a fost imediat clar câte persoane au fost rănite sau ucise.

Compania aeriană VoePass a confirmat într-un comunicat că un avion care se îndrepta spre aeroportul internaţional Guarulhos din Sao Paulo s-a prăbuşit în oraşul Vinhedo cu 58 de pasageri şi 4 membri ai echipajului la bord. Declaraţia nu a precizat cauza accidentului.

În cadrul unui eveniment desfăşurat în sudul Braziliei, preşedintele Luiz Inácio Lula da Silva a cerut mulţimii să se ridice în picioare şi să ţină un minut de reculegere, în timp ce comunica vestea. El a declarat că se pare că toţi pasagerii şi membrii echipajului de la bord au murit, fără a preciza cum a fost obţinută această informaţie.

Ştire iniţială

Un avion capabil să transporte zeci de pasageri s-a prăbuşit vineri în statul brazilian Sao Paulo, a anunţat presa locală, dar nu a fost imediat clar câte persoane se aflau la bord.

Corpul pompierilor locali a confirmat că avionul a căzut în oraşul Vinhedo, dar nu a oferit mai multe detalii.

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări şi cu fum ieşind aparent din fuselajul unui avion. Imagini suplimentare difuzate de GloboNews au arătat un avion ce se afla în picaj.

Autoritatea aeroportuară braziliană Infraero nu a confirmat imediat informaţiile după o solicitare din partea The Associated Press. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici