Un cântăreţ brazilian a murit după ce a fost electrocutat pe scenă în timpul unui spectacol

  • Un cântăreţ brazilian a murit după ce a fost electrocutat pe scenă, în timpul unui spectacol.
  • Ayres Sasaki, în vârstă de 35 de ani, a murit aproape instantaneu după ce a atins un cablu în timpul unei reprezentaţii.
Urmărește
1038 afișări
Imaginea articolului Un cântăreţ brazilian a murit după ce a fost electrocutat pe scenă în timpul unui spectacol

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Unsplash

Ayres Sasaki, în vârstă de 35 de ani, ar fi intrat în contact cu un cablu în timpul unei reprezentaţii la Hotelul Solar din Salinopolis, Brazilia, conform presei locale, citată de Sky News.

În timp ce unele informaţii sugerează că Sasaki a murit după ce a îmbrăţişat unui fan ud în mulţime, altele - inclusiv publicaţia Diario do Para - au declarat că muzicianul cânta la chitară când a fost electrocutat.

Poliţia din Salinopolis investighează decesul şi au fost solicitaţi experţi pentru a analiza incidentul, conform Istoe Gente.

Într-o declaraţie postată pe Instagram, Hotelul Solar a declarat că „regretă profund pierderea dragului Ayres Sasaki” pe 13 iulie.

Sasaki lucra ca arhitect şi a urmat o carieră de cântăreţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici