Un oficial militar rus a fost ţinta unui atentat în Moscova. I-a explodat maşina în care se afla cu soţia sa

Andrei Torgashov, şef adjunct al centrului de telecomunicaţii militare ruseşti, şi soţia sa se aflau în maşina personală, în Moscova, când a avut loc explozia. Se pare că ar fi fost vorba despre un dispozitiv exploziv amplasat sub scaunul şoferului.

Urmărește
2068 afișări
Imaginea articolului Un oficial militar rus a fost ţinta unui atentat în Moscova. I-a explodat maşina în care se afla cu soţia sa

Un oficial militar rus a fost ţinta unui atentat în Moscova. I-a explodat maşina în care se afla cu soţia sa

Cei doi soţi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Bărbatul este grav rănit, picioarele fiindu-i afectate serios de suflul exploziei. Soţia sa a fost străpunsă de schije.

Potrivit presei locale, explozia nu a fost urmată de un incendiu, de aceea oamenii din jur au putut să îi salveze pe cei doi până când a sosit ambulanţa.

Reprezentantul oficial al ministerului afacerilor de interne, Irina Volk, a transmis că explozia a fost provocată de detonarea unui dispozitiv amplasat sub scaunul şoferului şi că a fost deschisă o anchetă pentru investigarea acestui caz. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici