Un poliţist american este anchetat pentru ameninţări cu moartea la adresa lui Michelle Obama

Secret Service, poliţia responsabilă de protecţia preşedintelui Statelor Unite şi a familiei sale, va demara o anchetă care vizează un poliţist din Washington, care a ameninţat-o cu moartea pe Prima Doamnă, Michelle Obama, potrivit unui purtător de cuvânt.

Urmărește
209 afișări
Imaginea articolului Un poliţist american este anchetat pentru ameninţări cu moartea la adresa lui Michelle Obama

Michelle Obama (imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cunoaştem acest incident şi vom lua măsurile de anchetă necesare", a declarat purtătorul de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan, întrebat despre acest caz după informaţiile făcute publice de publicaţia Washington Post.

Potrivit cotidianului, poliţistul, membru al unei unităţi de poliţişti pe motocicletă din Washington, la care se apelează pentru escortarea coloanelor oficiale, a declarat miercuri că ar folosi o armă împotriva soţiei lui Barack Obama. Unul dintre colegii săi a raportat această conversaţie superiorilor, poliţistul fiind detaşat în altă parte.

"Am primit o acuzaţie privind declaraţii nepotrivite. Anchetăm natura acestor declaraţii ", a declarat pentru Washington Post purtătorul de cuvânt al poliţiei din Washington. Gwendolyn Crump, fără a da alte detalii.

Biroul Primei Doamne nu a făcut nic un comentariu cu privire la acest subiect.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici