Un tren de metrou din Roma a parcurs distanţa dintre două staţii cu o uşă deschisă - VIDEO

Un tren de metrou din Roma a parcurs distanţa dintre două staţii având o uşă deschisă, autorităţile italiene anunţând o investigaţie în acest caz, relatează La Repubblica, în ediţia online.

1137 afișări
Imaginea articolului Un tren de metrou din Roma a parcurs distanţa dintre două staţii cu o uşă deschisă - VIDEO

Un tren de metrou din Roma a parcurs distanţa dintre două staţii cu o uşă deschisă - VIDEO

Incidentul a avut loc miercuri seară pe tronsonul B al metroului din Roma.

Un mecanic a lucrat câteva secunde la uşa unui vagon, într-o staţie, după care trenul de metrou s-a pus în mişcare. Imediat după plecarea trenului din staţia Termini spre Castro Pretorio, uşa vagonului s-a deschis, iar distanţa de circa doi kilometri a fost parcursă cu uşa deschisă.

În vagonul respectiv se aflau peste 100 de călători, iar unii au încercat să semnaleze situaţia prin intermediul sistemului de comunicaţii în cazuri de urgenţă.

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul care a stârnit panică printre călători. Cazul este investigat de compania publică de transport din Roma (ATAC).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici