Zelenski a vizitat trupele din regiunea Doneţk: „oamenii au nevoie de soluţii care nu pot fi văzute de la Kiev”

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a vizitat miercuri pe militarii din regiunea de front din estul Ucrainei.
  • Liderul ţării a mers la Doneţk împreună cu şefii armatei ucrainene.
Urmărește
289 afișări
Imaginea articolului Zelenski a vizitat trupele din regiunea Doneţk: „oamenii au nevoie de soluţii care nu pot fi văzute de la Kiev”

Zelenski a vizitat trupele din regiunea Doneţk. Sursa foto: Ukrainian Presidency

Volodimir Zelenski a dezvăluit că în timpul vizitei a avut discuţii importante cu liderii militari. Au fost abordate multe probleme, a transmis Zelenski, pe Telegram.

„Va avea loc o conversaţie separată la Kiev, în special cu oficialii care trebuie să fie aici şi în alte zone de lângă linia frontului – în comunităţi dificile, unde oamenii au nevoie de soluţii imediate. Soluţii care pur şi simplu nu pot fi văzute de la Kiev”, a mai spus Zelenski declarându-se „surprins” de faptul că unii oficiali importanţi nu au fost în regiune „de şase luni sau mai mult”.

„Va avea loc o conversaţie serioasă şi voi trage concluziile adecvate cu privire la acest lucru”, a precizat el.

Regiunile Doneţk şi Luhansk compun Donbas. Unele părţi sunt ocupate de ruşi, iar în altele se dau lupte grele între militarii Rusiei şi ai Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici