Zelenski: cel puţin 41 de oameni au murit şi 180 au fost răniţi în urma unui atac rusesc

  • Cel puţin 41 de oameni au murit şi 180 au fost răniţi în urma unui atac rusesc.
  • Anunţul a fost făcut marţi de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.
  • Atacul a vizat localitatea Poltava.
Urmărește
327 afișări
Imaginea articolului Zelenski: cel puţin 41 de oameni au murit şi 180 au fost răniţi în urma unui atac rusesc

Zelenski: cel puţin 41 de oameni au murit şi 180 au fost răniţi în urma unui atac rusesc

Cel puţin 41 de oameni au murit şi 180 au fost răniţi în urma unui atac rusesc. Anunţul a fost făcut marţi de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Atacul a vizat localitatea Poltava.

Cel puţin 41 de persoane au fost ucise într-un atac rusesc asupra regiunii centrale a Ucrainei, a declarat Volodimir Zelenski, potrivit Sky News.

Aproximativ 180 de oameni au fost răniţi, a adăugat preşedintele ucrainean.

Atacul a vizat localitatea Poltava.

Zona a fost atacată cu două rachete balistice ruseşti, a mai transmis Zelenski care a adăugat că au fost lovite „o instituţie de învăţământ şi un spital din apropiere”.

Una dintre clădirile Institutului de Comunicaţii a fost parţial distrusă.

Ministerul Apărării din Ucraina a confirmat informaţia vorbind dspre o „zi groaznică” şi un „atac barbar”.

Oamenii au fost răniţi în timp ce se îndreptau spre adăposturile antiaeriene. Până acum, echipele de intervenţie au reuşit să salveze 25 de persoane, dintre care 11 au fost prinse sub moloz. Echipele continuă să caute supravieţuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici